produksi

Produksi

Sistem manajemén ISO & 5S jalanna saé
ngaliwatan sakabéh prosés produksi

5s

MANAJEMEN PRODUKSI

  • Seiri
    Seiri
  • Seiton
    Seiton
  • Seiou
    Seiou
  • Seiketsu
    Seiketsu
  • Shitsuke
    Shitsuke

Urang Sunda & D

R&D dihargaan pisan anu ngajantenkeun produk urang seueur titik penjualan anu unik

Bengkel beberesih kelas 100,000 mastikeun kabersihan pilem kaluaran.
R&D dihargaan pisan anu ngajantenkeun produk urang seueur titik penjualan anu unik.Urang nawiskeun 1080mm roll lega.Éta max.lebar sadaya pilem PI biaxially-stretched di Cina.
Jérman dijieun Ultra-high-definition kaméra bisa ngadeteksi leuwih 0,1 milimeter kuadrat najis jeung alarem.
Unggal jalur dilengkepan ku Tester Ketebalan On-line buatan Perancis pikeun mastikeun kasabaran ketebalan minimum.
Bengkel beberesih kelas 100,000 mastikeun kabersihan pilem kaluaran.
Kelas
R&D dihargaan pisan anu ngajantenkeun produk urang seueur titik penjualan anu unik.Urang nawiskeun 1080mm roll lega.Éta max.lebar sadaya pilem PI biaxially-stretched di Cina.
Urang Sunda
Jérman dijieun Ultra-high-definition kaméra bisa ngadeteksi leuwih 0,1 milimeter kuadrat najis jeung alarem.
Jérman
Unggal jalur dilengkepan ku Tester Ketebalan On-line buatan Perancis pikeun mastikeun kasabaran ketebalan minimum.
Unggal baris dilengkepan

Meuli

Meuli
leutik

Ninggalkeun Pesen Anjeun