Warta

  • Manajemén alat uji

    (1) Q-mantic ngagaduhan jabatan kontrol kualitas anu tanggung jawab pikeun ngokolakeun alat ngawaskeun produksi sareng alat uji di laboratorium.(2) Sadaya alat ngawaskeun produksi sareng alat uji diurus ku kategori sareng dikalibrasi dumasar kana c...
    Maca deui
  • Manajemén gudang

    (1) Q-Mantic parantos nyetél departemén manajemén bahan anu tanggung jawab pikeun manajemén gudang (2) Bahan nalika ngalangkungan prosésna, tina bahan baku dugi ka jalan-jalan, sareng tungtungna, produk réngsé diurus ku First In. Métode First Out (FIFO).(3) Wewengkon di gudang nyaéta c...
    Maca deui
  • Métode tés pikeun shrinkage pilem polyimide

    1. Métode sampling Paké pipe PVC nyandak specimen test (sakabeh panjang specimen teu kurang ti 1.0m) ka laboratorium pikeun nguji.2. Alat Uji Alat ukur gambar dua diménsi, oven Laboratorium, suhu konstan sareng kotak kalembaban.3. Prosedur tés 3.1 Potong spésimén ...
    Maca deui
  • Métode Uji Kakuatan Listrik

    1. Alat-alat uji DC ngarecahna tester: kalawan tegangan kaluaran adjustable dina sauntuyan 0 ~ 10kV, turun naek ac teu leuwih gede ti 2% leuwih ti 50% tegangan ngarecahna, fana atawa turun naek lianna teu ngaleuwihan 1% tina tegangan dilarapkeun dina tegangan test. .Mesin pungkal: topi modél tatu ...
    Maca deui
  • Fenomena Degradasi Termal Film Polimér dina Kawat Magnét pikeun Coils éléktromagnétik

    Degradasi insulasi pilem polimér mangrupikeun masalah utama pikeun mesin listrik anu nyababkeun sirkuit pondok, overheating, sareng ahirna kajadian kagagalan bencana.Bahan insulasi listrik nyayogikeun fungsi penting tina péngkolan-ka-péngkolan, fase-ka-fase, sareng fase-ka-gr ...
    Maca deui
  • Nguji Indéks Suhu Film Q-Mantic Polyimide

    Tujuan: Pikeun nguji max.hawa PI pilem resists ka.Alat Uji: Oven suhu luhur, mesin uji tensile Standar tés: GB / T13542.2-2009 Métode tés: Penentuan nilai awal: sipat mékanis (kakuatan tegangan sareng elongasi) film diuji...
    Maca deui
  • 6 Garis Casting Anyar Q-Mantic Gancang

    6 Garis Casting Anyar Q-Mantic Gancang

    6 garis casting anyar Q-Mantc bakal siap pikeun produksi percobaan dina Juni 2022. Proyék anyar bakal ngalegaan kapasitas pilem polyimide Q-Mantic® pikeun minuhan paménta tumuwuh.Éta mangrupikeun tonggak penting pikeun Q-Mantic.Kalayan ékspansi ieu, urang tiasa ningkatkeun tingkat palayanan ka konsumén urang.Anu 6...
    Maca deui
  • Sakelompok panalungtik ti MIT manggihan yén sipat insulasi bahan bisa disetel dina will

    Sakelompok panalungtik ti MIT manggihan yén sipat insulasi bahan bisa disetel dina will

    Bahan-bahan anu sipat éléktronik sareng magnétna tiasa dirobih sacara signifikan ku cara nerapkeun input listrik ngabentuk tulang tonggong sadaya éléktronika modéren.Tapi ngahontal kontrol anu sami sareng konduktivitas termal tina bahan naon waé mangrupikeun usaha anu hese dihartikeun.Taun kamari,...
    Maca deui
  • Pilem Polimida sareng Pola Thru-Hole Didamel ku Penggilingan Ion anu dianggo dina Saringan Udara

    Pilem Polimida sareng Pola Thru-Hole Didamel ku Penggilingan Ion anu dianggo dina Saringan Udara

    Anyar-anyar ieu, munculna masalah polusi lingkungan-utamana, polusi udara anu dihasilkeun ku émisi tina lalu lintas parantos janten masalah anu serius di dunya.Polusi udara sapertos kitu gaduh épék jangka panjang anu serius dina atmosfir global sareng kaséhatan masarakat.Sakelompok spesialis ti Korea parantos ngadamel panalungtikan ...
    Maca deui
  • Bewara Libur Taun Anyar Cina

    Bewara Libur Taun Anyar Cina

    Konsumén Dear, Mangga jadi informed yén parusahaan urang bakal ditutup ti Jan.29 mun Feb.7 keur libur Taun Anyar Imlek.bisnis normal bakal neruskeun on Feb.8.Simkuring hoyong nganyatakeun nuhun heartiest kami pikeun rojongan hébat anjeun sarta gawé babarengan dina taun kaliwat.Wilujeng milangkala sareng kalancaran dina...
    Maca deui
  • Q-Mantic nunjukkeun CWIEME Shanghai 2021

    Q-Mantic nunjukkeun CWIEME Shanghai 2021

    CWIEME Shanghai mangrupikeun paméran sareng konferensi anu panggedéna sareng paling komprehensif pikeun gulungan gulungan, insulasi sareng manufaktur listrik.Éta lumangsung taunan di Pusat Pameran & Konvénsi Nasional di Shanghai sareng mangrupikeun tempat pasamoan pikeun industri tran ...
    Maca deui
  • F02 Biaxially-stretched Polyimide Film Koéfisién Gesekan Diuji ku SGS

    F02 Biaxially-stretched Polyimide Film Koéfisién Gesekan Diuji ku SGS

    Nembe F02 pilem polyimide biaxially-stretched kami diuji ku puseur SGS on faktor gesekan.SGS nguji faktor gesekan statik sarta dinamis antara lambar aluminium sarta beungeut pilem (samping hawa / korona, samping hawa / tanpa korona, sabuk baja samping / korona, sabuk baja / tanpa korona. The nguji eq ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Ninggalkeun Pesen Anjeun