Aplikasi

Pilem Polimida

Polimida (PI) nujul kana polimér nu mibanda struktur molekular ngandung struktur imida tina polimér, nu mangrupakeun kulawarga badag, lolobana mibanda cingcin aromatik jeung hétérosiklik salaku unit struktural utama.PI boga résistansi seuneu pangluhurna (UL-94), sipat insulasi listrik hébat, sipat montir hébat, résistansi kimia hébat, umur rak sepuh panjang, karugian diéléktrik low, sarta sipat ieu teu robah sacara signifikan dina rentang suhu lega (-269 °). C nepi ka 400 ° C).
 
Polyimide katelah "salah sahiji plastik rékayasa paling ngajangjikeun dina abad ka dua puluh hiji," nu "masalah-solver," sarta commented salaku "tanpa polyimide moal boga téhnologi microelectronics kiwari".Kinerjana aya dina luhureun piramida bahan polimér.

aplikasi
Insulasi Listrik Polimida Bahan Solusi
Pabrikan éléktronik
Solusi Bahan Polimida Kontrol Termal
Leyuran Bahan Polimida optoeléktronik fléksibel
Insulasi Listrik Polimida Bahan Solusi

Listrik

Q-Mantic nyayogikeun solusi insulasi pikeun médan insulasi listrik sapertos trafo, motor traksi karéta gancang, motor listrik angin, jsb.

MAF01 / MAF02 Polyimide Film pikeun C lass atawa saluhureuna
MAF03 FH / FHF Polyimide Fep Composite Film pikeun kawat magnet, kabel, jsb.
MAF04 CR / FCR POLYIIMDE FILM pikeun motor traksi karéta-speed tinggi, motor kakuatan angin, jsb.

Listrik
Pabrikan éléktronik

Éléktronik

Q-Mantic nyayogikeun solusi insulasi pikeun pabrik éléktronik sapertos smartphone, tablet, alat éléktronik anu gancang sareng frékuénsi luhur, jsb.

MAF02 Polyimide Film pikeun FCCL, Cover-lay & labél listrik
MAF08 Hideung Polyimide Film pikeun Hideung Cover-iklas
MAF05 MT Thermally Conductive Substract Polyimide Film
MAF06 High Tensile Modulus Polyimide Film

Listrik
Solusi Bahan Polimida Kontrol Termal

Mgmt termal

Q-Mantic nyayogikeun solusi kontrol termal pikeun smartphone, tablet, alat anu tiasa dianggo, jsb.

Listrik
Leyuran Bahan Polimida optoeléktronik fléksibel

Optéléktronik

Q-Mantic nyadiakeun solusi kinerja tinggi pikeun tampilan fléksibel, New-Gen.Pencahayaan, Film Solar, jsb.
MA09 Pilem teu warnaan PI

Listrik

Ninggalkeun Pesen Anjeun