Ngeunaan

Q-Mantic diadegkeun dina 1999 salaku pelopor Bahan Insulasi Listrik di Cina.

Pausahaan ngembangkeun, pabrik sareng nyebarkeun Film Polyimide dina tahap awal.Ayeuna janten supplier komprehensif bahan industri sapertos pita napel, laminates, tabung, kertas sareng serat, ogé panyadia solusi insulasi pikeun tampilan listrik, éléktronik, fleksibel, kontrol termal sareng pasar énergi énggal.

Kalawan 100.000 bengkel sealing beresih jeung sakabeh dilengkepan garis produksi canggih tur diimpor mesin motong tepat, kami nyadiakeun 5 ~ 250um ketebalan pilem polyimide kalawan rubak 10 ~ 1080mm.Unggal jalur produksi dilengkepan kaméra definisi tinggi sareng panguji ketebalan on-line pikeun mastikeun kualitas pilem.Q-Mantic fokus pageuh dina ngembangkeun produk jeung aplikasi anyar.Pilem modulus tinggi PI, pilem Ultrathin PI, pilem PI konduktif, pilem PI leungitna diéléktrik rendah sareng sajabana mangrupikeun produk anyar urang pikeun nyumponan paménta anu luhur.

Urang kudu mastikeun kontrol jeung ngalacak kawijakan purchasing, processing, inspeksi jeung sékrési barang pikeun mastikeun produk ahir urang vigorously taat kana standar nasional.Produk urang gaduh sertipikat lengkep pikeun ékspor salaku UL, ngahontal, RoHS jsb Urang boga lab sorangan kalawan equipments nguji lengkep jeung urang tetep gawé babarengan ketat jeung universitas sarta institutes panalungtikan dina bahan makromolekul.produk urang geus diékspor ka Éropa, Rusia, Amérika Kidul, Korea jeung Taiwan jsb.

Kredibel, Profesional, Akurat & Palayanan Gancang, kami di dieu pikeun janten kooperator anjeun.

Misi kami: Ngalayanan industri, ngalayanan dunya.

Visi kami: Pikeun janten supplier solusi insulasi ngarah pikeun klien kami.

Nilai kami: Kredibel, Profesional, Akurat & Palayanan Gancang

peta

TANGGUNG JAWAB SOSIAL PERUSAHAAN

Salaku perusahaan anu tanggung jawab sosial, Q-Mantic salawasna émut kana tanggung jawab sosialna nalika tumuwuh sareng mekar, sareng patuh kana prinsip pikeun ngahontal hasil win-win pikeun masarakat, karyawan sareng konsumén.

tentang Kami

Coba pangalusna kami ngagunakeun bahan baku ramah lingkungan pikeun ngurangan dampak produksi dina lingkungan.

tentang Kami

Ngagantelkeun pentingna amal, nyumbang baju usum keur barudak di wewengkon miskin

tentang Kami

Ngawangun budaya perusahaan anu positip sareng harmonis, nyayogikeun rohangan pangembangan anu hadé pikeun staf.

PAMERAN

paméran
paméran
paméran
paméran
paméran
paméran

Ninggalkeun Pesen Anjeun