Pilem Insulasi Kinerja Tinggi, Pita & Komponén.

Kaamanan sareng Téknologi ngajantenkeun kamajuan dunya di dieu.
Diajar deui
  • Produk

    Produk

    Q-Mantic diadegkeun dina 1999 salaku pelopor Bahan Insulasi Listrik di Cina.
  • Produksi

    Produksi

    Sistem manajemen ISO & 5s tiasa dianggo saé dina sadaya produk produksi.
  • Warta

    Warta

    Q-Mantic nunjukkeun CWIEME Shanghai 2021

Q-Mantic diadegkeun dina 1999 salaku pelopor Bahan Insulasi Listrik di Cina.

Pausahaan ngembangkeun, pabrik sareng nyebarkeun Film Polyimide dina tahap awal.Ayeuna janten supplier komprehensif bahan industri sapertos pita napel, laminates, tabung, kertas sareng serat, ogé panyadia solusi insulasi pikeun tampilan listrik, éléktronik, fleksibel, kontrol termal sareng pasar énergi énggal.

Kalawan 100.000 bengkel sealing beresih jeung sakabeh dilengkepan garis produksi canggih tur diimpor mesin motong tepat, kami nyadiakeun 5 ~ 250um ketebalan pilem polyimide kalawan rubak 10 ~ 1080mm.Unggal jalur produksi dilengkepan kaméra definisi tinggi sareng panguji ketebalan on-line pikeun mastikeun kualitas pilem.Q-Mantic fokus pageuh dina ngembangkeun produk jeung aplikasi anyar.Pilem modulus tinggi PI, pilem Ultrathin PI, pilem PI konduktif, pilem PI leungitna diéléktrik rendah sareng sajabana mangrupikeun produk anyar urang pikeun nyumponan paménta anu luhur.

  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami
pasangan
pasangan
pasangan
pasangan
pasangan
pasangan

Ninggalkeun Pesen Anjeun